top of page

Praktikum - Szülőkre szabva

A színes (és színtartó!) anyagok és a szitázással készült minták együttesen vidám színpalettát, egymással harmonizáló és jól kombinálható termékcsaládot alkotnak. A felhasznált anyagok mind beavatásra kerültek (mosáskor nem festik meg a világos anyagokat), a termékek jól tisztíthatóak, a habszivacsok kivehetőek.


A YUKKU termékek megalkotása, kialakítása során az egyik elsődleges szempont a minél hosszabb élettartam és a környezettudatos gondolkodás. A felhasznált külső anyag strapabíró, mégis puha, kellemes tapintású bútorszövet, a bélésanyag 100% pamut.


A termékek alkotójaként és kisgyermekes anyukaként sok tapasztalattal és élménnyel a hátam mögött fejlesztem a YUKKU termékeit. Először is: minden mosható! :) Másrészt olyan apró, praktikus részletek egészítik ki az elsősorban szülőkre szabott holmikat is, amelyek sokat segíthetnek egy-egy séta, utazás alkalmával, mindezt látványos design-ba csomagolva.


Hogyan fejleszt?


A minták egyszínű fekete grafikák egyetlen színnel kiegészítve. Mivel a babák születésük után még nem látnak élesen és a színlátás is fokozatosan alakul ki, a kontrasztos megjelenés már számukra is érdekes, később, a színlátás fejlődésével pedig látványos szín bontakozik ki a mintákon illetve a termékek színes oldalai további játékra adnak lehetőséget.

Ahogy az apróságok nőnek, úgy változik a termékek funkciója is: összeköthető párnáink, melyek kezdetekben játszószőnyegként vagy fejvédőként funkcionálnak, igazi bunkerré alakulnak át.


A színenként összeállítható YuCube kockák már a babáknak is remek szórakozást jelentenek, később pedig igazi fejtörővé alakulnak a növekvő gyerkőcök számára.


0 hozzászólás
bottom of page